Unika produkter

De smukkeste olivenkrukker, autentiske rice bucket, rustic bowler, gamle skærebrætter mm fra firmaet
byliving COPENHAGEN.

Da der ikke er nogle der er ens, er disse kun til salg i min fysiske butik – og jeg ikke tager ansvar for fragt.
Produkterne skal ses og mærkes 🙂

Små fine gamle risskåle som er super dekorative i både køkken og bad. De er all unika og kommer i forskellige størrelser og farver. De bliver opkøbt på markeder og har oprindeligt været brugt til ris.

Smukke unikke skærebrætter fra Grækenland og Tyrkiet. De har den helt rigtige patina og nogen er repareret med kobber, hvis der har været huller i træet, hvilket kun gør dem mere specielle.
Mange bruger dem til Tapas, men kun fantasien sætter grænser.

Helt unikke gamle Olivenkrukker fra middelhavsområdet. Krukkerne er mere end 100 år gamle og ikke 2 er ens. Krukkerne har været brugt til olivenolie og deraf faconen som er konisk, så olien har været holdt mørk og kold.
De bliver indsamlet i små landsbyer og herefter bliver hver eneste krukke nøje udvalgt af vores leverandør, hvilket gør, at det er de smukkeste krukker der bliver hentet hjem.
De har alle den helt rigtige patina og kommer i jordfarver og forskellige hvide nuancer. De er ikke frostsikre, men dog meget hårdføre. Mange bruger dem indenfor, men vælger man at sætte dem ude, skal man bore huller i bunden, så vandet kan dræne.