Bag by Annette Holm

By Annette Holm er en webshop med udvalgte livsstilsprodukter til hjemmet, en virksomhed med fokus på ”vi kan alle være med”. Både med mine kreationer, tips og kurser.
Alt efter årstiden kan du også finde produkter jeg selv bruger i haven og til DIY projekter.
Stilen er i rolige farver og former, med sans for det enkle og fokus på kvalitet.
Jeg elsker den nordiske stil, fordi den giver ro, skaber stemning og hygge. Enkelheden i mine opstillinger med planter og blomster ude som inde, er efter min mening, en stil vi alle kan være med til.
Jeg kan godt li ”LIDT MEN GODT”. Og særligt når jeg er kreativ, er jeg meget glad for at bruge naturen´s skattekammer.
Min uddannelse er blomsterdekoratør og jeg har været selvstændig i 20 år med ansatte, firma og privatekundeopgaver.

I 2023 lukkede jeg min fysiske butik grundet slidgigt i hænderne. Det var svært, da mit arbejde har været min hobby og livsstil. Et arbejde som ofte var en naturlig hverdag – dog ofte med pressede opgaver og dage hvor man tænkte ”det når jeg ikke”. Men det har gjort mig til den jeg er og føler mig taknemmelig over alle kapitler og opgaver i mit arbejdsliv.
Nu har jeg mere fokus på instagram, både her med min egen virksomhed, hvor jeg deler ud af min have-, drivhusliv og planteerfaringer og som influencer. Viser gerne ideer til DIY/ inspiration til hverdag og fest med blomster og naturen.
Online kurser kommer på programmet løbende, så følg gerne med på INSTAGRAM eller tilmeld dig nyhedsmail, hvor du altid vil være den første, når der er nyheder.

Er der noget, du tænker jeg mangler, noget du synes jeg skal lede efter, så meld endelig ind.
Jeg vil elske at høre fra dig, også hvis du går med en ide til et event…
Fælles kommer vi længere ud og kan bakke hinanden op.
Tak fordi du kiggede ind.

- Annette Holm